Solberg skole feirer 150år lørdag 24. mai

Velkommen til 150 års-feiring på Solberg skole lørdag 24. mai! Etter en innsamlingsaksjon blant tettstedets innbyggere ble Solberg skole åpnet i 1864. Lørdag vil skolens uteområder omgjøres til et marked anno 1864. Det vil bli salgsboder og utstillinger ved bl.a. Asker husflidslag. Det blir også folkedans, hesteridning og leker. Skolens elever vil holde jubileumsforestillinger kl 11 og kl 13. Markedet åpner kl 10 og stenger kl 15. Ordfører og rådmann har meldt sin ankomst. Skolen ønsker alle som føler en tilknytning til Solberg skole hjertelig velkommen til jubileet! bilde lånt fra Facebook gruppen: Solberg skole (Asker) image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s